Onze partners

ChoicesGGZ

Choices is een tweedelijns GGZ instelling die professionele zorg biedt bij verslavingsproblematiek. Choices helpt cliënten en hun omgeving de juiste keuzes te maken om hun leven weer hanteerbaar te maken. Wij bieden een integrale, op maat gesneden, behandeling waarbij een combinatie wordt gemaakt van individuele en groepstherapieën. Het behandelteam van Choices bestaat uit professionals die hun kennis en ervaring inzetten om een wezenlijke bijdrage te kunnen leveren aan het herstel Van jouw verslaving. Daarnaast wordt het behandelteam aangevuld door ervaringsdeskundigen. Zij snappen als geen ander wat verslaving met je doet. In een veilige omgeving volg je een uitgebreid en intensief behandelprogramma.
Choices wil haar bijdrage leveren om de verslavingszorg uit de taboesfeer te halen. Het bezoek aan een instelling voor verslavingszorg moet in de beleving van cliënten en de maatschappij vergelijkbaar worden met het bezoek aan een orthopeed, KNO-arts of andere medisch specialist: http://www.choicesggz.nl

Novadic-Kentron

Novadic-Kentron is de grootste verslavingszorginstelling in Brabant en in vele (Brabantse) steden aanwezig. De eerste stap zetten naar herstel is spannend, maar het is wel de eerste stap naar een beter, gezonder, gelukkiger leven. Geef jezelf die kans!

Het maakt niet uit hoe vaak je al hebt geprobeerd te stoppen, hoe jong of oud je bent, hoe ernstig je verslaving is (of nog niet): bij ons ben je van harte welkom. We kunnen je ook helpen als je naast je verslaving een licht verstandelijke beperking hebt, (ernstige) psychische problemen (een dubbele diagnose) of problemen met justitie. https://www.novadic-kentron.nl

SolutionS

SolutionS is een private verslavingszorginstelling, de eerste ooit in Nederland opgezet. Dit maakt SolutionS een zeer ervaren instelling die met de expertise van haar medewerkers, waaronder een groot aantal ervaringsdeskundigen, haar cliënten de best mogelijke zorg biedt om de verslavingsproblemen te overwinnen. Bij de behandeling wordt het 12 Stappen Minnesota Model als basis van onze zorg gehanteerd. Wij richten ons op iedereen die bewust in het leven staat of wil staan. De behandeling kan zowel klinisch als ambulant worden gevolgd.
http://www.solutions-center.nl

Individuele begeleiding

Voor individuele begeleiding kunt U terecht bij

Esther Tophoven
Voor informatie zie haar website
www.therapeutnoord-brabant.nl